Recept 05 (0 stemmen)

Blini's van aardappelen

Dit is een recept van

tijd
75 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de bintjes in de schil, pel ze en pureer ze zeer fijn. Roer er de bloem, de eieren, de eiwitten en een snuifje zout door. Werk verder af met de zure room. Laat het beslag 30 min rusten op kamertemperatuur. Bak kleine porties goudbruin in olijfolie tot kleine pannenkoekjes en laat ze afkoelen. Serveer de blini’s als feestelijk hapje met een garnituur naar keuze: gerookte zalm, kaviaar, zure room, plakjes heilbot
  2. jacobsvruchten, koriander, dille...

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie