Blinis met avocadomousse en gerookte zalm

Blinis met avocadomousse en gerookte zalm

Bereidingswijze

  1. Doe de bloem, eieren, melk, 5 cl Solo Crèmefine, gist en 5g zout in een grote mengkom en meng alles goed totdat je een homogeen beslag bekomt.
  2. Verhit een eetlepel Solo in een antikleefpan en bak de blini's erin. Voeg eventueel nog wat extra Solo toe als de helft van de blini's gebakken is. Stapel de blini's op een bord.
  3. Snijd avocado’s doormidden, haal de pit eruit en schraap het vruchtvlees uit de schil met een lepel.
  4. Mix het vruchtvlees van de avocado’s met het sap van de limoen, peper en zout, en de korianderblaadjes.
  5. Klop de resterende 20cl Solo Crèmefine luchtig en meng dit met het avocadomengsel tot een mousse.
  6. Beleg nu de blini's met een stukje zalm en daarbovenop een schepje avocadomousse. Werk af met enkele verse kruiden.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?