use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Blini's met tartaar van avocado en krab
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Blini's met tartaar van avocado en krab

Blini's met tartaar van avocado en krab

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 8 blini's
  • 2 goed rijpe avocado's
  • 2 gekookte krabbenpoten
  • 2 groene citroenen
  • klein rood pepertje
  • 2 soeplepels extra vergine olijfolie
  • grof zeezout
  • witte peper van de molen
  • Solo

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Pers de citroenen uit.
  2. Snij de avocado's doormidden, haal de pit eruit en verwijder de schil. Snij ze dan in heel kleine dobbelsteentjes.
  3. Doe de blokjes in een glazen kom en overgiet ze met het citroensap en de olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Was het pepertje, verwijder de pitjes en hak het fijn.
  5. Haal het vlees uit de krabbenpoten en snij het in reepjes.
  6. Voeg het pepertje en de krab toe aan de tartaar. Meng goed. Dien koel op.
  7. Om de blini's op te warmen, laat u een klontje Solo smelten in een pan en bakt u de blini's aan elke kant goudgeel
  8. Net vóór u gaat opdienen, warmt u de blini's op en serveert u ze lauw met de tartaar.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.