Recept 55***** (5 stemmen)

Blinde vinken met ajuinsaus

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. De grote ajuin snipperen, intussen de solo boter laten bruinen.
  2. De gesnipperde ajuin aanbakken in de gebruinde boter.
  3. De blinde vinken toevoegen en aan alle kanten aanbakken, bijkruiden met zout, peper en muskaatnoot naar smaak.
  4. Het water toevoegen en ook de mosterd en overige kruiden + het scheutje azijn.
  5. Deksel op de pot en 15 minuten laten stoven.
  6. Om de 5 minuten zeker de vinken doorprikken en draaien in de saus.
  7. Wanneer de vinken gaar zijn ze verwijderen uit de saus alsook de laurierbladeren en takjes thijm.
  8. De saus indikken met maizena.Serveren met peterselie aardappelen of kroketjes.

Andere Solo-leden over dit recept (6)

Gepost door Champoun op 16 mei 2014 om 09u20

Inderdaad heel lekker. Zal dit zeker nog een keer maken! :)

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie