Recept 05 (0 stemmen)

Bladerdeegstrikje met gerookte zalm

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Hapjes

tijd
15 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. rol bladerdeeg uit en smeer volledig in met eigeel. leg op 1 helft de gerookte zalm enplooi tweede helft op de eerste. Druk goed aan en snij in reepjes. Draai strikjes van de reepjes en bak op bakplaat gedurende 15 min. bij 180 gr.

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Monique_14 op 06 september 2011 om 20u22

Ik heb dit hapje gemaakt, heb op de zalm gesnipperd bieslook gestrooid , bieslook en zalm gaan goed samen. Men moet echt wel vlug werken om er slingertjes van de draaien want het bladerdeeg wordt vlug mals en moeilijk hanteerbaar.. De baktijd klopt niet, het moet 25 minuten bakken op 200 graden, maar het is een lekker knabbeltje.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie