bladerdeeghapjes met vleesvulling

Ingrediënten voor 6 personen

  • 1 beetje bladerdeeg(kan uit diepvriespakje)
  • 250 gr rundsgehakt
  • 60 gr cervelatworst(lookworst)
  • 1 st eidooier
  • 1 st ei
  • 1 st ui
  • 1 teentje look
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 1 snuifje tabasco
  • 1 eetlepel tomatenpuree

Bereidingswijze

  1. meng alles door elkaar
  2. rol bladerdeeg uit in vierkante stukken en verdeel daar je mengsel over
  3. sluit kruisgewijs en wrijf in met eidooier
  4. plaats in over gedurende 15 tot 20 minuten op 225°

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?