Recept 05 (0 stemmen)

Bladerdeeghapje met champignons

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

AMUSES A LA CARTE

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Snij de champignons in dunne plakjes, kruidt goed met peper en zout en bak ze met wat Solo in een pan.
  3. Snij ondertussen de look en rozemarijn fijn.
  4. Doe een minuutje voor de champignons klaar zijn de look en rozemarijn erbij en roer goed door. Laat wat afkoelen.
  5. Neem een klein glaasje om kleine rondjes uit het bladerdeeg te maken.
  6. Leg een vel bakpapier op een bakplaat en leg er de rondjes met wat ruimte van elkaar op.
  7. Prik elk rondje een paar keer met een vork.
  8. Klop het ei los met een beetje water en bestrooi elk rondje ermee.
  9. Verdeel de champignons over de rondjes en bak in de oven voor 15 minuten of tot ze goudbruin zijn.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie