Recept 45**** (7 stemmen)

Bladerdeeggebakjes met Gouda

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Weekmenu

tijd
40 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Rasp de kaas grof en maal de noten.
  2. Meng de kaas en de noten met de Solo en de eierdooiers.
  3. Verdeel over de bladerdeegvierkantjes.
  4. Plooi ze diagonaal in
  5. Bevochtig de randen met een beetje water en druk goed aan.
  6. Schuif 20 à 25 minuten in een op 200° voorverwarmde oven om te garen.
  7. Bestrooi ze met de komijnzaadjes en dien op.

Ingrediëntenvoor 6 personen

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Anita Ramont_2 op 13 november 2012 om 08u02

dat ziet er lekker uit!!!

Hoeveel sterren geef jij dit recept?