Recept 45**** (1 stem)

bladerdeeggebak met peren

Dit is een recept van

tijd
10 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. 1 Verwarm de oven voor op 200-210°C (stand 5) .
  2. Vet de bakplaat in.
  3. 2 Snijd het deegvel door
  4. Leg de helften 2 cm van elkaar op de bakplaat .
  5. Bestrijk met ei .
  6. 3 Leg drie perenhelften met de snijkant naar beneden op elke deeghelft .
  7. Bestrijk met de met elkaar gemengde stroop en boter .
  8. Zet 20 minuten in de oven of totdat het deeg lichtbruin en opgepold is .

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Solo op 07 augustus 2012 om 12u32

Dank jewel voor de vraag. Ahronsiroop is canadese siroop van de ahorn die je in de supemarkt vind als "Maple sirop"

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie