Recept 55***** (2 stemmen)

bladerdeeg hapje met brie en abrikose compot

Dit is een recept van

tijd
10 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. snij de brie in blokjes
  2. neem een kom en doe er de brie blokjes,de compot en de tijm in en roer goed.
  3. neem nu een stukje van je gelijk versneden bladerdeeg. (tip gebruik hiervoor een tas of beker om gelijke vormen uit te prikken)
  4. doe op de bladerdeeg een goeie schep van de mengeling van compot en brie.
  5. dek af met een 2de bladerdeeg
  6. druk de randen goed aan zodat er geen compot uit loopt.
  7. bak nu de hapjes voor 10-15 min op 180°C in een hetelucht oven

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door megamindy op 21 december 2010 om 19u12

onlangs iets gelijkaardigs gemaakt maar met peer in kleine blokjes gesneden en besprenkels met wat citroen,fijnverkruimelde roquefort en afgewerkt met fijngehakte nootjes.gewoon rondjes uitgestoken met glas en randjes afgewerkt met restje bladerdeeg dat ik opgerold had in dun worstje.wel nog wat inkwasten met losgeklopt ei. zo een 10 min in de oven en er blijft gegarandeerd geen kruimel van over

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie