Recept 05 (0 stemmen)

Black banana cake

Dit is een recept van

tijd
90 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven op 170°C.
  2. Klop de zachte boter met de suiker tot een lichtbruine romige massa.
  3. Rooster de hazelnoten in een droge koekenpan met anti-aanbaklaag. Laat ze even afkoelen en wrijf de p elletje eraf. Maal de noten fijn.
  4. Voeg de eieren beetje bij beetje toe aan het botermengsel. Klop de gemalen hazelnoten en de bloem er ook door.
  5. Pel de bananen en snijd ze in kleine stukjes. Schep ze samen met de vanillesuiker en de chocoladedruppels door het deeg.
  6. Stort het deeg in een beboterde vorm. Bak goudbruin en gaar in 1 uur.
  7. Let op: als de bovenkant van de cake te donker wordt, dek je hem af met aluminiumfolie.
  8. Tip: mag het wat meer zijn? Serveer de cake met koude of warme vanillesaus als dessert.
  9. Bron: Kook - Spar

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?