Recept 05 (0 stemmen)

bizonsteak met persaus

Dit is een recept van

tijd
20 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Bizonsteak met Pepersaus
  2. Ingrediënten:
  3. 4 bizonsteaks
  4. 4 soeplepels gemalen peper
  5. mosterd
  6. 8 soeplepels water
  7. 4 soeplepels whisky
  8. 2 dl. room
  9. tuinkers
  10. een klontje boter
  11. Bereiding:
  12. Bestrijk de steaks met de mosterd en rol ze in de grof gemalen peper.
  13. Bak het vlees naar believen in een pan met de gesmolten boter. Schraap de
  14. bakrestjes bijeen en blus de pan met het water en de whisky.
  15. Voeg er de rest van de peper bij alsook de room; Laat de saus op een stevig
  16. vuur inkoken tot ze mooi dik is.
  17. Dien onmiddellijk op met tuinkers en dikke frieten. Geef de saus er apart
  18. bij;
  19. Wijntip Glen Ellen: Cabernet Sauvignon Californie.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie