Biscuittaart

Ingrediënten voor 6 personen

Bereidingswijze

  1. verwarm de oven voor op 200°C. Vet een springvorm (doorsnede 24CM) in met boter en bestrooi met een beetje bloem.
  2. Klop de eieren met de suiker heel licht en luchtig. Meng dan voorzichtig de bloem erdoor. Let erop dat het deeg zijn luchtigheid niet verliest.
  3. Doe het deeg in de bakvorm en bak de taart ca 30 minuten (of tot een houten prikker er schoon uitkomt) in het midden van de oven
  4. Laat de taart kort afkoelen in de vorm. Haal dan uit de vorm en laat verder afkoelen op een rooster

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door solomien op 17 september 2012 om 22u15

De biscuittaart snij ik midden door en leg er een laagje confituur tussen,en van boven slagroom en ook de zijkanten,en doe er hagelslag aan de zijkanten,en versier het van boven met producten die je kan kopen om te versieren

Hoeveel sterren geef jij dit recept?