Recept 45**** (38 stemmen)

Biscuittaart met slagroom en aardbeien

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

dessert

tijd
60 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Bereiding Biscuit:
  2. De oven voorverwarmen op 180°
  3. Eiwit van eierdooier scheiden
  4. Dooiers + suiker tot schuim kloppen
  5. Suiker, vanillesuiker toevoegen
  6. 2 soorten bloem gezeefd toevoegen
  7. Eiwit tot sneeuw kloppen en voorzichtig onder het deeg mengen
  8. Vanille essence bijvoegen
  9. Springvorm inboteren deeg in vorm gieten
  10. In oven plaatsen en 40 minuten laten bakken
  11. Na afkoeling, biscuit doorsnijden/
  12. Slagroom kloppen, en helft mengen met fijngesneden aardbeien en kiwi's
  13. en onderste plak besprenkelen met triple sec.
  14. Dan mengsel erop smeren en bovenste plak erop leggen!
  15. Rest van slagroom boven en op zij van de biscuit smeren! Beetje over houden voor slagroomtoefjes.
  16. Zijkant beleggen met chocoladeschilfers. Bovenaan op de slagroom aardbeien en schijfjes kiwi's leggen!
  17. Rest van de slagroom rond de aardbeien spuiten!
  18. Smakelijk!

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door Ann15 op 12 januari 2018 om 18u05

Wat formaat van springvorm is hier nodig?

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?