Recept 45**** (1 stem)

Biscuit

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

desserten

tijd
45 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. * Boter de bakvorm in en beleg de onderkant met bakpapier, boter terug in,de randen in opwaartse richting en bebloem de vorm
  2. *Verwarm de (combi) oven voor op 180 graden ( warme lucht).
  3. *Mix de hele eieren met de suiker tot een schuimige massa tot de volume verviervoudigd is, zeker 10 min.... tot je kringen krijgt in het beslag en ze even blijven.
  4. *Voeg er de gezeefde bloem bij en voorzichtig onder elkaar spatelen...zodra het gemend is stoppen met mengen.
  5. *Verdeel over de bakvorm (28 diameter) en zet onmiddellijk in de oven van 180 graden en bak ongeveer 35 min.
  6. *Laat de taart even afkoelen in de oven.
  7. *600ml slagroom met 3 lp suiker en 1 pakje vanille suiker stijf kloppen.
  8. *Snij de taart in twee en bestrijk met slagroom en leg wat fruit er tussen.
  9. *Doe de taart helften terug op mekaar en Versier verder met slagroom en fruit.
  10. * de zij kanten kan je bestrooien met hagelslag, bresillienne, geroosterde amandelen,koekjes......

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Monique_14 op 19 februari 2016 om 11u37

Dit is het beste en eenvoudigste recept dat ik ooit uitgeprobeerd heb, geeft altijd een prachtig resultaat! Monique

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie