Ingrediënten voor 8 personen
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 165°C.
- Klop de eieren los en roer de suiker erdoor. Verwarm het mengsel al kloppend op een zacht vuur tot 50°C zodat de suiker goed versmelt met de eieren.
- Giet het mengsel over in de mengkom van een keukenrobot en klop het koud tot een witte smeuïge en luchtige massa.
- Giet over in een andere grote kom.
- Smelt de boter op een zacht vuur.
- Meng de bloem voorzichtig onder het opgeklopte eiermengsel en roer de gesmolten boter erdoor.
- Giet het beslag in een beboterde springvorm en bak 35 minuten in de oven.
- Snijd de afgekoelde biscuit in twee en strijk de biscuit in met opgeklopte room. Beleg met fruit naar keuze.
- Leg de twee helften op elkaar en strijk ook de buitenkant van de biscuit in met room.
- Versier verder naar keuze, ofwel met fruit, ofwel met marsepein.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?