Recept 55***** (1 stem)

Biscuit van groene thee, sorbet van passievrucht en karamel van citrusvruchten met pepermunt

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Desserts

tijd
75 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Warm de room op met de groene thee en laat een tijdje trekken.
  2. Klop de Solo en de suiker goed op en voeg er de eieren aan toe. Klop stevig op en meng er nu de gezeefde bloem, amandelextract en de theeroom aan toe.
  3. Giet dit beslag in een beboterd en bebloemd cakeblik en bak de cake gedurende 30 tot 40 minuten in een oven op 160°C.
  4. Maak een karamel van de suiker en blus met het citrussap en de kokosmelk. Laat eventueel inkoken als de saus te lopend lijkt. Koel af.
  5. Snijd de pepermunt fijn en meng door de karamel.
  6. Serveer de cake lauw met een bolletje passievruchtensorbet en de karamel.

Andere Solo-leden over dit recept (5)

Gepost door Solo op 18 november 2013 om 13u31

Dat kan je zeker zo doen Bumble Bie!

Gepost door Bumble Bie op 19 november 2013 om 01u50

dank u!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie