Recept 45**** (16 stemmen)

Biscuit met slagroom en fruit.

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Brit

tijd
60 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Voor de biscuit :
  2. 1) Suiker en eieren 8 minuten laten kloppen.
  3. 2) Zelfrijzende bloem en aardappelbloem zeven en bij het eiermengsel voegen, lichtjes er onder mengen.
  4. 3) Je vet een bakvorm in en giet hier de massa in.
  5. 4)Je oven die je ondertussen hebt voorverwarmt op 200°c mag je nu verlagen naar 175 °c.
  6. 5) Je zet de biscuit nu ongeveer een 30 tal minuten in de oven.
  7. Voor de slagroom :
  8. 1) Je doet de room in een kom en doet er de 5 soeplepels bloemsuiker bij. Vervolgens moet je dit goed kloppen.
  9. Afwerking :
  10. 1) Wanneer de biscuit klaar is laat je hem helemaal afkoelen.
  11. 2) Vervolgens snijd je de biscuit doormidden.
  12. 3)Je smeert de room aan de ene kant van de biscuit en dan kan je er fruit tussen leggen naar gelang je zelf wilt.
  13. 4) Je zet de 2 helften terug op elkaar en besmeert heel de biscuit met slagroom.
  14. 5) Dan bekleed je de biscuit rondom met chocolade schilfers.
  15. 6) Vervolgens vul je een spuitzak met de overige slagroom en kan je de bovenkant van je biscuit versieren naar eigen keuze.

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Silvie's keuken op 22 november 2015 om 08u20

Deze heb ik een tijdje geleden gemaakt en was superlekker, ga ik zeker nog maken! thx :)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie