Recept 05 (0 stemmen)

Biscuit met chocolade topping

Dit is een recept van

tijd
65 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Scheid de eieren. klop de eigelen met de suiker tot een luchtig wit beslag.
  2. klop de eiwitten stijf.
  3. Zeef 1/3 van de bloem bij de eigelen en spatel er rustig 1/3 van de eiwitten bij. herhaal dit nog 2 keer.
  4. bak de biscuit 20-30 minuten (hangt wat af van je oven) in een oven van 180°C.
  5. warm de 200ml room in een pannetje op en smelt er de chocolade, de boter bij en meng goed. laat afkoelen terwijl de cake nog bakt.
  6. Klop de 100ml room op samen met de poedersuiker en cacaopoeder.
  7. Haal de taart uit de oven en snijd in de lengte door.sprenkel er wat druppels water op en bedek met een laag slagroom, sluit terug af met de andere helft.
  8. giet het chocolade mengsel op de cake en smeer gelijkmatig uit.
  9. smakelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie