Biscuit met chocolade topping

Ingrediënten voor 8 personen

Bereidingswijze

  1. Scheid de eieren. klop de eigelen met de suiker tot een luchtig wit beslag.
  2. klop de eiwitten stijf.
  3. Zeef 1/3 van de bloem bij de eigelen en spatel er rustig 1/3 van de eiwitten bij. herhaal dit nog 2 keer.
  4. bak de biscuit 20-30 minuten (hangt wat af van je oven) in een oven van 180°C.
  5. warm de 200ml room in een pannetje op en smelt er de chocolade, de boter bij en meng goed. laat afkoelen terwijl de cake nog bakt.
  6. Klop de 100ml room op samen met de poedersuiker en cacaopoeder.
  7. Haal de taart uit de oven en snijd in de lengte door.sprenkel er wat druppels water op en bedek met een laag slagroom, sluit terug af met de andere helft.
  8. giet het chocolade mengsel op de cake en smeer gelijkmatig uit.
  9. smakelijk

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?