Recept 05 (0 stemmen)

Biscuit crème au beurre en speculoos

Dit is een recept van

tijd
45 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Biscuit: klop de 5 eieren op met 200 g suiker, voeg dan beetje bij beetje de bloem toe.
  2. Neem een springvorm, je kan deze invetten met een beetje olie of aankleden met bakpapier
  3. Giet het deeg in springvorm en zet het 45 minuten in een voorverwarmde oven op 180°c
  4. Crème au beurre: Klop 1 ei op met de bloemsuiker en voeg de boter met stukjes toe (de boter moet op kamertemperatuur zijn)
  5. Laat de biscuit afkoelen en snijd hem doormidden.Smeer hem in met de crème au beurre, vergeet ook de zijkant en bovenkant niet.
  6. Afwerken met verkruimelde speculooskoekjes en eventueel een paar Ferrero Rochers bovenop.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie