Recept 05 (0 stemmen)

Biscotti Rosanna

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 190°C
  2. Zeef de bloem op je werkblad en maak een kuiltje in het midden. Breek hierin de eieren en
  3. Voeg de gesmolten Solo, de suiker, het bakpoeder, de sambuca en de amandelen toe.
  4. Kneed voorzichtig tot een stevig, homogeen deeg.
  5. Rol het deeg uit tot 2 cm dikte.
  6. Steek met een kleine koekjesvorm ronde koekjes uit van +/- 2 cm dikte
  7. Bekleed een bakplaat met bakpapier, schik hierop de koekjes en bak ze af in 15 minuten
  8. Laat de koekjes afkoelen op en rooster en bestooi ze voor het serveren met wat bloemsuiker.
  9. Recept verschenen in SmaakSpecial 19 - Foto: Johan Blommaert voor magazine Smaak

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie