Recept 05 (0 stemmen)

Bietenrisotto met spekjes

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

HOOFDGERECHTEN ITALIAANS

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Breng de bouillon tegen de kook. Bak de spekjes 5 minuten op matig vuur met de boter in een ruime pan.
  2. Voeg de sjalotjes en blokjes biet toe en bak 5 minuten. Schep de rijst erbij en bak 2 minuten mee.
  3. Schenk de wijn in de pan en roer goed door. Voeg een flinke lepel bouillon toe tot de rijst net onder staat en blijf roeren tot alle bouillon is opgenomen. Schep er weer een nieuwe lepel bouillon bij en ga zo door. (ca. 20 minuten)
  4. Roer de kaas door de risotto en warm een paar minuten door. Voeg wat basilicum toe. Breng op smaak met peper.

Bron: Boodschappen

Tip

Voedingswaarde 665 kcal 30 gram vet, 15 gram verzadigd 9 gram suiker 4 gram zout

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?