Ingrediënten voor 4 personen
- 1 bosje bieslook
- 500 gr aardappels
- 1 ei
- 1 el bloem
- zout en peper
- 2-3 el vloeibare boter
- 100 gr crème fraîche
- 4 plakken gerookte zalm
Bereidingswijze
- - maak de bieslook schoon, bewaar een beetje voor de garnering en snijd de rest klein
- - schil de aardappels, spoel ze af en rasp ze grof
- - roer de bieslook, het ei en de bloem door de aardappelmassa, breng op smaak met peper en zout
- - verhit de vloeibare boter in porties in een pan met aantiaanbaklaag, bak hierin 8-12 röstikoekjes in 3-4 min aan beide kanten knapperig bruin, bewaar de röstikoekjes op een warme plaats
- - smeer wat crème fraîcheover de röstikoekjes en verdeel de zalmfilet
- - strooi wat peper over de röstikoekjes en garneer het geheel met de bieslook
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?