Bieslookrösti met gerookte zalm

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. - maak de bieslook schoon, bewaar een beetje voor de garnering en snijd de rest klein
  2. - schil de aardappels, spoel ze af en rasp ze grof
  3. - roer de bieslook, het ei en de bloem door de aardappelmassa, breng op smaak met peper en zout
  4. - verhit de vloeibare boter in porties in een pan met aantiaanbaklaag, bak hierin 8-12 röstikoekjes in 3-4 min aan beide kanten knapperig bruin, bewaar de röstikoekjes op een warme plaats
  5. - smeer wat crème fraîcheover de röstikoekjes en verdeel de zalmfilet
  6. - strooi wat peper over de röstikoekjes en garneer het geheel met de bieslook

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?