Recept 05 (0 stemmen)

Biermosselsoep

Dit is een recept van

tijd
45 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Borstel de mosselen schoon. Snij de prei, de venkel en de wortelen fijn. Smelt de boter in een pan en fruit de groenten glazig. Draai het vuur hoog en voeg de mosselen erbij. Laat ze 6 min koken tot de schelpen open zijn. Schud ze regelmatig op. Koel even af, schep de mosselen eruit en haal ze uit de schelp. Giet het bier en de room in de pan en kook 10 min. Schep de helft van de gekookte groenten eruit. Mix de soep. Voeg eventueel nog wat water toe. Schep de mosselen en de helft van de groenten door de soep. Breng op smaak met peper en zout. Roer voor het serveren de selderblaadjes erdoor.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie