Recept 35*** (1 stem)

Biefsuk stroganoff

Dit is een recept van

tijd
40 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Ingrediënten:
  2. 2 uien
  3. 1 rode paprika
  4. 500 g champignons
  5. 500 g biefsukken
  6. 50 g boter of margarine
  7. 1 zakje stroganoffsaus
  8. 1 dl gezeefde tomaten (pak)
  9. 1 bekertje crème fraîche
  10. zout, peper
  11. aluminiumfolie
  12. Bereiding:
  13. De uien pellen en snipperen. De paprika schoonmaken en in stukjes snijden. Met keukenpapier de champignons schoonvegen en ze in plakjes snijden. De bieflappen in blokjes snijden.
  14. In een braadpan de helft van de boter verhitten. Het vlees in ± 3 minuten rondom bruin bakken, vervolgens met het vocht in een diep bord scheppen en het geheel afdekken met aluminiumfolie. In dezelfde pan de rest van de boter verhitten.
  15. De ui- en paprikasnippers ± 2 minuten bakken. Dan de champignons toevoegen en al omscheppend ongeveer 3 minuten bakken.
  16. Het stroganoffsauspoeder door de gezeefde tomaten roeren en dit mengsel al roerende aan de champignons toevoegen. De crème fraîche erdoor roeren en het vlees met het vocht erdoor scheppen.
  17. Het gerecht door en door heet laten worden en op smaak brengen met peper en zout.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie