Biefstuk met groene kruidensaus

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kruid de biefstukken met peper.
  2. Verhit wat solo in een braadpan en bak hierin de biefstukken naar eigen smaak, bleu, saignant, à point, bien cuit.
  3. Haal uit de pan en hou warm onder aluminiumfolie of in een oven op 80°.
  4. Verwijder overtollig vet uit de pan en deglaceer met de witte wijn, laat even koken, schraap de aanbaksels los.
  5. Voeg de kalfsfond toe en laat tot de helft inkoken.
  6. Voeg er de room aan toe en laat inkoken tot sausdikte, kruid af met pezo.
  7. Roer de smaakmakers door de saus en laat even pruttelen.
  8. Leg de biefstukken op heel warme borden, kruiden met een weinig zout, nappeer met de saus en dien op met gebakken aardappelen en een toef tuinkers.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?