Altijd weten wat je gaat eten?
Biefstuk met gecarameliseerde uien
-
zeezout
-
peper
-
1 el eetlephoning
-
250 ml water
-
500 g biefstuk
-
-
4 uien
-
0.5 blokje Knorr Bouillon Finesse Vlees
Bereidingswijze
- Bereid een bouillon van 250 ml water en een half blokje Knorr Bouillon Finesse Vlees.
- Maak de uien schoon en snij ze in ringen.
- Verwarm 2 eetlepels Solo in een pan en doe er de uien, de honing en de bouillon bij.
- Laat op hoog vuur en onder voortdurend roeren carameliseren.
- Verwarm in een tweede pan de rest van Solo, wacht tot de grote belletjes zijn verdwenen en leg er de steaks in.
- Bestrooi het vlees met zout en peper naar smaak en bak ze om en om goudbruin, naar de bakwijze van jouw keuze.
- Schep de uien bij het vlees.
- Serveer de biefstuk met de gecarameliseerde uien direct op een verwarmd bord.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (6)
Gepost door GPeeters op 05 november 2012 om 20u59
Dat heeft gesmaakt!
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?