Biefstuk met gecarameliseerde uien

25 (25)
15 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

  • Solo
    5 eetlepels Solo
  • zeezout
  • peper
  • 1 eetlepel honing
  • 250 ml water
  • 500 g biefstuk
  • 4 uien
  • 0.5 blokje Knorr Bouillon Finesse Vlees

Bereidingswijze

  1. Bereid een bouillon van 250 ml water en een half blokje Knorr Bouillon Finesse Vlees.
  2. Maak de uien schoon en snij ze in ringen.
  3. Verwarm 2 eetlepels Solo in een pan en doe er de uien, de honing en de bouillon bij.
  4. Laat op hoog vuur en onder voortdurend roeren carameliseren.
  5. Verwarm in een tweede pan de rest van Solo, wacht tot de grote belletjes zijn verdwenen en leg er de steaks in.
  6. Bestrooi het vlees met zout en peper naar smaak en bak ze om en om goudbruin, naar de bakwijze van jouw keuze.
  7. Schep de uien bij het vlees.
  8. Serveer de biefstuk met de gecarameliseerde uien direct op een verwarmd bord.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (6)

Gepost door GPeeters op 05 november 2012 om 19u59

Dat heeft gesmaakt!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?