asperges verliezen de helft van hun smaak door koken in water, probeer ze eens te stoven op een zacht vuurtje met wat boter, peper en zout en proef het verschil.
Als de asperges koken moet je ze gewoon van het vuur nemen en een tiental minuten laten staan in dat kookvocht..Je hoeft ze niet heel de tijd verder te laten koken.Ze garen vanzelf verder ,terwijl je de heerlijke suas klaarmaakt.Zo wordt de smaak bewaard en zijn ze nog knapperig en perfect gaar.
Andere Solo-leden over dit recept (14)
Gepost door anborremans op 08 mei 2015 om 12u47
asperges verliezen de helft van hun smaak door koken in water, probeer ze eens te stoven op een zacht vuurtje met wat boter, peper en zout en proef het verschil.
Gepost door Frida Bogaert_2 op 10 juni 2015 om 23u21
Als de asperges koken moet je ze gewoon van het vuur nemen en een tiental minuten laten staan in dat kookvocht..Je hoeft ze niet heel de tijd verder te laten koken.Ze garen vanzelf verder ,terwijl je de heerlijke suas klaarmaakt.Zo wordt de smaak bewaard en zijn ze nog knapperig en perfect gaar.
Gepost door gerda mersie op 19 mei 2017 om 01u18
Idd dat is de juiste manier om asperges te garen...
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?