Recept 45**** (2 stemmen)

Belgische asperges in groentebouillon met gehakt ei

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Asperges

tijd
30 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Schil de asperges zorgvuldig met een dunschiller.
  2. Kook ze al-dente in 1l kokend water met de 2 blokjes Knorr Bouillon Finesse Tuinkruiden.
  3. Laat 5dl van het kookvocht inkoken tot ongeveer 3dl.
  4. Kook de eieren hard in water met een scheut azijn, pel ze en hak eiwit en eigeel afzonderlijk fijn.
  5. Hak de peterselie fijn
  6. Warm het gehakt ei en de peterselie op in de ingekookte bouillon en breng op smaak met zout en peper.
  7. Serveer de asperges in een diep bord en nappeer met de bouillon.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door Zee-ster op 03 oktober 2016 om 17u37

Mmm.....lekker vlaams gerecht !

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie