Recept 35*** (4 stemmen)

belgisch stoofvlees met bruin bier met wortelen

Dit is een recept van

tijd
120 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. het rundsvlees dichtschroeien in een pan en in een andere stoofpot de ajuin bruineren. het dichtgeshroeiede vlees erbij doen en daarbij brood met de mosterd erop leggen .het stoofvlees goed kruiden met de tym ,laurier,peper,vleeskruiden,wat zout, een beetje look, einig bruin bier langs de rand begieten en het stooflvlees een uurtje op een laag vuurtje stoven

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Noëlla Kerkhof op 24 februari 2012 om 16u13

Welke ingrediënten heb je nodig voor dit recept?!

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie