Belegd stokbrood uit de oven met wortelsla

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snijd het stokbrood in lengte doormidden. Maak de groenten schoon. Snijd de paprika doormidden, snij het vruchtvlees in kleine blokjes. Snijd de champignons in fijne plakjes en snipper de ui fijn. Snijd de courgette in fijne blokjes en laat de maïs uitlekken. Meng alle groenten met de kaas en kruid met P&Z en worcestersaus. Verdeel over de halve stokbroden, bestrooi met oregano en plaats gedurende 10 min in een oven van 175°C.
  2. Rasp de wortelen en roer de pindas eronder. Klop alle ingrediënten voor de vinegrette onder elkaar en roer onder het wortel-pindamengsel. Laat trekken in de koelkast.
  3. Snijd de warme stukken brood in 2 leg ze op een bord en serveer met de wortelsla

Advertentie

Reacties (1)

Gepost door Monique_14 op 08 augustus 2011 om 00u45

Ik zie geen pindas bij de ingrediënten......maar ik zou ze zowiezo vervangen door geroosterde pijnboompitten. Het lijkt me wel een lekker hapje dat ik zeker eens zal uitproberen.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?