Recept 45**** (7 stemmen)

Beignet van ananas met munt

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Taart & gebak

tijd
30 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Schil de ananas en snij ze in plakken van 1,5 cm dikte en vervolgens in driehoekjes. Leg ze apart. Vergeet niet de kern uit de ananas te nemen, want die is bitter en hard. Vermeng de bloem, de suiker en de twee dooiers zorgvuldig. Klop de eiwitten tot schuim met een weinig suiker en vermeng ze met het beslag. Haal de driehoekjes ananas door het beslag en frituur ze op 190°C tot ze mooi goudbruin zien. Bestrooi ze vlak voor het serveren met poedersuiker en werk af met een muntblaadje.

Andere Solo-leden over dit recept (4)

Gepost door Treibeltje op 04 november 2014 om 13u55

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie