Begin je kerstdiner met deze makkelijke kreeftensoep

Geen kerstdiner zonder kreeftensoep! Voor dit recept heb je maar 5 ingrediënten nodig én je kan het al makkelijk een dag op voorhand klaarmaken.

12 (12)
40 min

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwijder het vlees uit de krabbenscharen. Verwarm de soep in 650 ml water op een matig vuur. Voeg het krabbenvlees toe als de soep kookt. Laat even sudderen. Haal de soep van het vuur en voeg de kervelblaadjes, de Solo Crèmefine Licht en de armagnac toe. Serveer in vier diepe borden.

Tip

Geef je soep voor het kerstdiner een finishing touch

Doe vlak voor het opdienen nog een toefje Solo Crèmefine in elk bord soep, zonder te mengen.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?