Begin je kerstdiner met deze makkelijke kreeftensoep
Geen kerstdiner zonder kreeftensoep! Voor dit recept heb je maar 5 ingrediënten nodig én je kan het al makkelijk een dag op voorhand klaarmaken.
40 min
Ingrediënten voor 4 personen
- 1 kreeftensoep van Knorr
- 4 voorgekookte krabbenscharen
-
1 dl Solo Crèmefine Licht
- 1/2 dl armagnac
- 1 eetlepel(s) verse kervelblaadjes
Bereidingswijze
- Verwijder het vlees uit de krabbenscharen. Verwarm de soep in 650 ml water op een matig vuur. Voeg het krabbenvlees toe als de soep kookt. Laat even sudderen. Haal de soep van het vuur en voeg de kervelblaadjes, de Solo Crèmefine Licht en de armagnac toe. Serveer in vier diepe borden.
Tip
Geef je soep voor het kerstdiner een finishing touch
Doe vlak voor het opdienen nog een toefje Solo Crèmefine in elk bord soep, zonder te mengen.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?