Recept 35*** (5 stemmen)

BBQ puntpaprika gevuld met geitenkaas en walnoot

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

BBQ

tijd
15 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Origineel idee voor op de barbecue; puntpaprika gevuld met geitenkaas en walnoot
  2. Zorg er voor dat je een beetje rechte paprika’s koopt, die zijn makkelijk om op de barbecue te leggen. Snijd ze dwars doormidden en bestrooi de binnenkant met een beetje peper. Vul ze met geitenkaas en druk stukjes walnoot er tussen. Druppel een beetje honing er over bestrooi met tijm. Leg ze ongeveer 5 minuten op de bbq.Let erop dat de onderkant snel zwart kan worden. Je kunt ze ook eventueel op een stukje aluminiumfolie leggen. Geen lekker weer om te barbecuen? Leg de paprika's dan ongeveer 10 minuten in de oven op 200 graden.
  3. BRON Leuke recepten.nl

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Yvoirgirl op 20 mei 2017 om 15u47

Heel erg lekker!

Gepost door Love to Cook op 21 juni 2018 om 17u36

Dank je wel voor je reactie.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie