Recept 05 (0 stemmen)

Bavarois

Dit is een recept van

tijd
40 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Boterpapier op de bodem van een springvorm leggen.
  2. Koeken verkruimelen en mengen met de boter, in de springvorm doen, goed aandrukken.
  3. Gelatine laten smelten in ijskoud water.
  4. Room en 1 zakje vanillesuiker stijf kloppen. Eiwitten met het ander zakje vanillesuiker stijf kloppen
  5. Platte kaas, suiker en eidooiers mengen.
  6. Fruitsap opwarmen en de uitgeperste gelantine in oplossen en onder kaasmengsel roeren, room onderscheppen. Eiwitten voorzichtig onderspatelen.
  7. Alles in springvorm gieten en 1 nacht in koelkast zetten.
  8. I.p.v. springvorm kunnen ook kleine potjes gebruikt worden.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie