Recept 45**** (3 stemmen)

Bavarois met limoenen en frambozen

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Dessert

tijd
120 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Pers de limoenen uit. Klop het eiwit volledig stijf met 50 g griessuiker.
  2. Klop de room halfstijf.
  3. Los de uitgeknepen gelatine op in het zéér warme limoensap.
  4. Roer de kwark en de suiker door de yoghurt en roer er de opgeloste
  5. gelatine door.
  6. Schep het stijfgeklopte eiwit onder het yoghurtmengsel.
  7. Schep vervolgens de room onder het yoghurtmengsel.
  8. Spatel de vruchten er voorzichtig door.
  9. stort dit op een laagje biscuit, die je vooraf gebakken hebt, en laten afkoelen

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door Inge Deyck_2 op 27 oktober 2013 om 10u06

bedankt voor het antwoord, ik ga dit zeker eens maken

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie