Ingrediënten voor 6 personen
- 300 gr volle platte kaas
- 350 gr room
- 3 gelatineblaadjes
- 500 gr frambozen
- 2 limoenen
- 150 gr suiker
- 75 gr blauwe bessen
- 1 eiwit
- 225 gram volle yoghurt
Bereidingswijze
- Pers de limoenen uit. Klop het eiwit volledig stijf met 50 g griessuiker.
- Klop de room halfstijf.
- Los de uitgeknepen gelatine op in het zéér warme limoensap.
- Roer de kwark en de suiker door de yoghurt en roer er de opgeloste
- gelatine door.
- Schep het stijfgeklopte eiwit onder het yoghurtmengsel.
- Schep vervolgens de room onder het yoghurtmengsel.
- Spatel de vruchten er voorzichtig door.
- stort dit op een laagje biscuit, die je vooraf gebakken hebt, en laten afkoelen
Andere Solo-leden over dit recept (3)
Gepost door Inge Deyck_2 op 27 oktober 2013 om 11u06
bedankt voor het antwoord, ik ga dit zeker eens maken
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?