Bavarois met limoenen en frambozen

Ingrediënten voor 6 personen

Bereidingswijze

  1. Pers de limoenen uit. Klop het eiwit volledig stijf met 50 g griessuiker.
  2. Klop de room halfstijf.
  3. Los de uitgeknepen gelatine op in het zéér warme limoensap.
  4. Roer de kwark en de suiker door de yoghurt en roer er de opgeloste
  5. gelatine door.
  6. Schep het stijfgeklopte eiwit onder het yoghurtmengsel.
  7. Schep vervolgens de room onder het yoghurtmengsel.
  8. Spatel de vruchten er voorzichtig door.
  9. stort dit op een laagje biscuit, die je vooraf gebakken hebt, en laten afkoelen

Advertentie

Reacties (3)

Gepost door Inge Deyck_2 op 27 oktober 2013 om 10u06

bedankt voor het antwoord, ik ga dit zeker eens maken

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?