Recept 45**** (3 stemmen)

Bavarois met bosbessen

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Zoet

tijd
20 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de melk en laat het opengesneden vanillestokje een kwartier in de hete melk trekken. Verwijder het stokje.
  2. Klop in een grote kom de eidooiers en suiker tot een lichtgele massa. Giet de hete melk er geleidelijk bij en blijf roeren. Voeg de geweekte en uitgeknepen gelatine toe. Roer het mengsel koud boven een bak water met ijsklontjes. Meng er de gepureerde bosbessen onder.
  3. Klop de slagroom stijf. Spatel de room onder de bavarois als deze dikker begint te worden. Zet de bosbessenbavarois enkele uren in de ijskast.

Andere Solo-leden over dit recept (4)

Gepost door Solo op 17 januari 2012 om 16u53

Op de verpakking van gelatine staat hoeveel je moet gebruiken. Smakelijk, PandaPanda!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie