Bastogne Bailey's toetje met slagroomijs ( Kerst)

Subtiel toetje met de verfijnde smaak van Bailey's . Snel klaar en erg lekker.

Ingrediënten voor 4 personen

  • 200 ml verse koude slagroom
  • 1 borrelglaasje Baileýs
  • 1 el suiker
  • 5 bastogne koekjes
  • 1 bak slagroomijs

Bereidingswijze

  1. Stop 5 Bastognekoekjes in een plastic zakje en verkruimel ze met een deegroller. ( of een fles) . Zorg ervoor, dat er her en der ook nog wat grotere stukjes zichtbaar zijn.
  2. Vul 4 dessert glazen met deze koekkruimels. Hou wat kruimels over als garnering.
  3. Klop de koude slagroom met de suiker en de Bailey's stijf.
  4. Leg 1 of 2 bolletjes ijs op de koekkruimels , daarop de Bailey's room en werk het dessert af met de achtergehouden koekkruimels. Serveer meteen.
  5. Eventueel met een borrelglaasje Bailey's ernaast.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?