Bastogne Bailey's toetje met slagroomijs ( Kerst)

Subtiel toetje met de verfijnde smaak van Bailey's . Snel klaar en erg lekker.

Ingrediënten voor 4 personen

  • 200 ml verse koude slagroom
  • 1 borrelglaasje Baileýs
  • 1 el suiker
  • 5 bastogne koekjes
  • 1 bak slagroomijs

Bereidingswijze

  1. Stop 5 Bastognekoekjes in een plastic zakje en verkruimel ze met een deegroller. ( of een fles) . Zorg ervoor, dat er her en der ook nog wat grotere stukjes zichtbaar zijn.
  2. Vul 4 dessert glazen met deze koekkruimels. Hou wat kruimels over als garnering.
  3. Klop de koude slagroom met de suiker en de Bailey's stijf.
  4. Leg 1 of 2 bolletjes ijs op de koekkruimels , daarop de Bailey's room en werk het dessert af met de achtergehouden koekkruimels. Serveer meteen.
  5. Eventueel met een borrelglaasje Bailey's ernaast.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?