basis tomatensaus

De beste basis voor pastasaus? Dit easy recept voor verse tomatensaus kan echt iedereen maken. Zo makkelijk, maar boordevol heerlijke zuiderse smaken. Moet je proeven!

Ingrediënten voor 6 personen

Bereidingswijze

  1. Doe olijfolie in de pan en snijd de ui, wortel, courgette en selderiestengel zeer fijn. Pers de knoflooktenen. Doe in de pan en stoof ze halfzacht. Voeg de tomaten toe en kruid met peper, zout, oregano, tijm en de fijn gesneden basilicum. Doe de bouillon erbij en breng langzaam aan de kook onder voortdurend roeren. Draai het vuur klein en laat nog een half sudderen. Roer af en toe

Tip

Deze basic tomatensaus wordt nóg lekkerder na een nachtje 'rusten' in de koelkast

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door dominique61 op 13 januari 2016 om 19u02

Heel lekkere saus en vlug klaar te maken.Past bij rijst en bij pasta.Heb dat klaargemaakt met gevulde courgettes en eblygraantjes.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?