Recept 45**** (1 stem)

banketbakkersroom

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Taart & Gebak

tijd
15 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. De crèmepoeder in een beetje melk losroeren samen met het ei.
  2. Melk en suiker laten koken.Je kan de suiker halveren van gewicht maar zeker niet minder dan 150 gr. gebruiken.
  3. Als de melk kookt er de opgeloste crèmepoeder met het ei erin bijvoegen.
  4. Nog eens 1 minuut laten doorkoken terwijl je roert.
  5. Te gebruiken voor vulling van bananentaart,fruittaart,soezenvulling,eclairs,...enz.
  6. Ook zo eetbaar,wel zoet.

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door NicolasV op 14 oktober 2014 om 16u00

vorige keer dit recept gebruikt voor in men fruittaart, zeer gesmaakt door iedereen! dank u

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie