Bananenmousse

Ingrediënten voor 6 personen

Bereidingswijze

  1. * Laat de gelatineblaadjes 10 minuten weken in koud water.
  2. * Warm 50 ml room op en laat er de geweekte gelatine in smelten. Zet daarna van het vuur.
  3. * Klop de rest van de room half op.
  4. * Scheid de eieren.
  5. * Klop de eigelen stevig op ( ong. 10 min.) met de helft van de suiker en de vanillesuiker.
  6. * Pel de bananen, snij ze in stukjes en besprenkel met het sap van 1/2 citroen. Mix ze tot moes.
  7. * Meng de gemixte bananen met de room & het room-gelatinemengsel, meng daarna met het eigeel en spatel er als laatste het eiwit onder.
  8. * Versier bij voorkeur met geschaafde chocolade.
  9. * Zet minimum 5 uur in de koelkast.

Advertentie

Reacties (4)

Gepost door jeroom08 op 23 april 2016 om 10u42

hellooooooooooooooo waar staat wat en hoeveel je nodig hebt dank je

Gepost door jeroom08 op 26 april 2016 om 13u00

super lekker

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?