Altijd weten wat je gaat eten?
Bananenmousse
Bereidingswijze
- * Laat de gelatineblaadjes 10 minuten weken in koud water.
- * Warm 50 ml room op en laat er de geweekte gelatine in smelten. Zet daarna van het vuur.
- * Klop de rest van de room half op.
- * Scheid de eieren.
- * Klop de eigelen stevig op ( ong. 10 min.) met de helft van de suiker en de vanillesuiker.
- * Pel de bananen, snij ze in stukjes en besprenkel met het sap van 1/2 citroen. Mix ze tot moes.
- * Meng de gemixte bananen met de room & het room-gelatinemengsel, meng daarna met het eigeel en spatel er als laatste het eiwit onder.
- * Versier bij voorkeur met geschaafde chocolade.
- * Zet minimum 5 uur in de koelkast.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (4)
Gepost door jeroom08 op 23 april 2016 om 12u42
hellooooooooooooooo waar staat wat en hoeveel je nodig hebt dank je
Gepost door jeroom08 op 26 april 2016 om 15u00
super lekker
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?