Bananenbroodpudding

Ingrediënten voor 8 personen

Bereidingswijze

  1. Laat de rozijnen ruim van tevoren weken in water.
  2. Verwarm de oven voor op 180°.
  3. Doe het brood in stukjes in een grote kom.
  4. Overgiet met de melk.
  5. Voeg de eieren en suiker toe.
  6. Meng alles tot een tot een smeuïge pap met een pureestamper.
  7. Plet de bananen en meng ze onder het deeg.
  8. Voeg de rozijnen toe en verdeel gelijkmatig.
  9. Vet een ovenschaal in met boter en stort het mengsel erin.
  10. Snij de marsepein in kleine stukjes en verspreid ze over het broodmengsel.
  11. Bak 40 minuten op 180°.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?