Ingrediënten voor 4 personen
- 2 rijpe bananen
- 140 g fijne suiker
- 1 zakje vanillesuiker
- 3 eieren
- 140 g boter
- 140 g bloem
- 1/2 zakje bakpoeder
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Pel de bananen, snij ze in plakjes.
- Bak ze in 20 g boter. Bestrooi ze met 1 el suiker en plet ze tot puree.
- Laat de rest van de boter smelten.
- Klop de eieren schuimig met de rest van de suiker en de vanillesuiker.
- Schep er dan voorzichtig de bloem door, de gesmolten boter en de geplette bananen.
- Giet het beslag in een beboterde en bebloemde cakevorm.
- Zet de vorm 45 minuten in de oven.
- Tip: Je kunt chocoladestukjes door het beslag roeren.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?