Recept 55***** (2 stemmen)

bananenbrood

Dit is een recept van

tijd
80 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. 1/ Verwarm de oven tot 180°C
  2. 2/Vet een broodvorm in met de maïsolie en bestrooi met een beetje amandelpoeder.
  3. 3/smelt de boter en roer samen met de suker tot een schuimige massa.
  4. 4/Splits de eieren
  5. 5/Klop de eiwitten met het zout tot sneeuw.
  6. 6/klop de dooiers 1 voor 1 door de boter-suikermassa .
  7. 7/zeef de bloem,bakpoeder en amandelpoeder door de boter-suikermassa en meng tot een glad beslag.
  8. 8/Pel en plet de bananen en voeg ze dan samen met het citroensap door het beslag.
  9. 9/ schep nu rustig de geklopte eiwitten door het beslag
  10. 10/Doe het beslag in de broodvorm en strijk glad.
  11. 11/bak het brood ongeveer 40 min.
  12. 12/ ontvorm en laat afkoelenop een rooster .

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?