Bananen-aandenken (6 koeken)

Ingrediënten voor 6 personen

Bereidingswijze

  1. 1) plet de bananen en besprenkel met het citroensap.
  2. 2) klop het ei los
  3. 3) Rol het bladerdeeg uit in de lengte en snij in 6 gelijke delen.
  4. 4) leg op het midden van elk vel wat bananenmengsel. Bestrooi met het kaneelpoeder en verdeel er de amandelschilfers over.
  5. 5) plooi bij elk vel bladerdeeg de 4 hoeken dicht naar het midden toe en duw de openingen toe door het deeg met de vingers licht op elkaar te drukken. Strijk in met het losgeklopt ei.
  6. 6) plaats de koeken op een beboterde ovenplaat en bak ze gedurende 25 à 30 min in de voorverwarmde oven op 180°C.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?