Banaan op z'n exotisch

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snij de bananen ongeschild in de lengte in twee.
  2. Verhit de Solo in een hete pan en bak de bananen zo’n 5 minuten langs de schilkant.
  3. Doe de gember (die je in schilde en in schijfjes sneed), de geplette citronella, de suiker en de soja erbij en laat deze bereiding gedurende enkele minuten op een hoog vuur bakken. Let er wel goed op dat de suiker niet aanbrandt! Draai de bananen goed door de saus.
  4. Blus met de rum en dresseer mooi op de borden.

Tip

Tips van Gaëtan Serveer er eens een bolletje vanille-ijs bij. Vervang de kristalsuiker door cassonade.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?