Recept 45**** (1 stem)

Bami bijna zoals van de Chinees

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

recepten

tijd
18 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Heerlijk, die bami van de Chinees, maar voor deze bami hoef je de deur niet uit!. Is zo gemaakt en haast bijna nét zo lekker als die van de Chinees.
  2. Zet een pan water op met het bouillonblokje en kook de mie volgens de beschrijving op de verpakking. Spoel de mie koud onder de kraan , laat uitdruppen en zet opzij.
  3. Halveer de prei en halveer nogmaals en snij de prei in dunne sliertjes. was en laat goed uitdruipen. Doe 1 el zonnebloemolie in de wok en fruit de knoflook even aan. Doe er de prei en de ham blokjes bij en wok totdat de prei zacht is. Bak ondertussen de geklutste eieren tot roerei en doe bij de prei en de ham in de wok. Roer er dan de gekookte mie door. Zo klaar, maar maak dit in de ochtend en dan hoef je alleen nog maar voor de warme maaltijd op te bakken. Dit komt de smaak zoveel meer ten goede, want de smaken hebben de kans gekregen om in te trekken.
  4. Serveer met kroepoek en eventueel atjar of licht pittige komkommer.

Bron: Eigen recept en foto

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Love to Cook op 01 mei 2016 om 16u33

Vandaag maar weer eens gemaakt. heerlijk.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie