Ingrediënten voor 4 personen
- 750 g rundergehakt
- 50 g broodkruim
- 1 ei
- 1 ui
- 1 teen knoflook
- 0,5 l tomaten in brik
- 2 takjes selder
- 1 blaadje laurier
- 1 takje tijm
- boter
- peper en zout
Bereidingswijze
- Pel en snipper de ui en de knoflook.
- Vermeng het gehakt met het broodkruim, het ei, de ui en de knoflook.
- Breng op smaak met peper en zout.
- Rol balletjes ter grootte van een walnoot.
- Bak de balletjes goudbruin in een pan met boter.
- Haal de balletjes uit de pan en stoof de in stukjes gesneden selder in hetzelfde vet.
- Doe de tomaten erbij.
- Breng de saus op smaak met peper en zout.
- Doe er de tijm en de laurier bij en laat zachtjes nog 20 minuten stoven.
- Serveer de balletjes met puree
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?