Altijd weten wat je gaat eten?
BALLETJES IN TOMATENSAUS
Bereidingswijze
- Pel en snipper de ui en de knoflook.
- Vermeng het gehakt met het broodkruim, het ei, de ui en de knoflook.
- Breng op smaak met peper en zout.
- Rol balletjes ter grootte van een walnoot.
- Bak de balletjes goudbruin in een pan met boter.
- Haal de balletjes uit de pan en stoof de in stukjes gesneden selder in hetzelfde vet.
- Doe de tomaten erbij.
- Breng de saus op smaak met peper en zout.
- Doe er de tijm en de laurier bij en laat zachtjes nog 20 minuten stoven.
- Serveer de balletjes met puree.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?