Balletjes in pikante tomatensaus

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Alle igrediënten van de balletjes mengen in een kom. (hierboven tot de tomatenblokjes)
  2. Rol balletjes van +/- 3 cm doorsnede.
  3. Doe wat vetstof in een grote kook pot. Stoof de ui aan tot hij glazig is, voeg de knoflook toe en stoof een mnuutje. Blus met de bouillon.
  4. Voeg de tomatenblokjes en tomatenpasata toe en laat even opkoken.
  5. Doe de balletjes in de tomatensaus en laat zachtjes pruttelen.
  6. Voeg de kruiden toe, maak het zo pikant je hetzelf wil. opgepast door het pruttelen versterkt de smaak. Dus niet te snel teveel kruiden.
  7. Voeg de sojaroom toe naar smaak.
  8. Bijna op het laatste voeg je de basilicum toe.
  9. Serveer met zelfgesneden dikke frieten.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door marcusje op 16 september 2016 om 17u27

lekker

Hoeveel sterren geef jij dit recept?